Aanbod

De onderneming betreft een gerenommeerde detailhandel in sanitair en badkamerinrichting, centraal gelegen in de randstad.

Het bedrijf beschikt over een moderne showroom ( 650 m2, over twee verdiepingen), met verschillende opstellingen van badkuipen, badkamermeubels, stoomcabines, toiletaccessoires.  De detailhandel heeft levering van kwaliteitsgoederen hoog in het vaandel staan. Men verkoopt verschillende gerenommeerde merken en is daarnaast (exclusieve) dealer van een aantal topmerken. Het bedrijf bestaat sinds november 2006 en is vanaf 2012 op de huidige locatie gevestigd.

Bedrijfsvoering :

Naast de twee eigenaren zijn twee (verkoop)medewerkers werkzaam in het bedrijf.

Indien de klant de badkamer of sanitair geplaatst en geïnstalleerd wilt hebben wordt er een beroep gedaan op een vaste kern van freelance installateurs,  die dit verzorgen binnen het kwaliteitsvaandel van onze opdrachtgever.

Het bedrijf beschikt eveneens over een webshop waar klanten hun bestellingen kunnen plaatsen. Bestellingen kunnen dan worden afgehaald of bezorgd. De omzet bestaat naast particulieren deels uit zakelijke klanten (met name installateurs die functioneren als ‘ambassadeurs’).

Cijfers:

Het klantenbestand genereert een omzet van ca. € 1.000.000,- op jaarbasis. Qua omzet zet de stijgende lijn zich voort in 2021,  met een evenredig winstgevende exploitatie.

Procedure:

Kandidaten kunnen na geheimhouding uitgebreide vervolginformatie ontvangen. Aan hen zal gevraagd worden een indicatieve bieding te doen, op basis van een activa & passiva transactie (inclusief voorraden).
De eigenaren zijn uitermate gemotiveerd om de overname optimaal te begeleiden en hun vakmanschap over te dragen.

Voor nadere informatie: drs. Hans Romijn, partner bij Overname-Experts,
via
adela@overname-experts.nl.

Interesse?
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Overname Expert Schitterende showroom 650m2 mét exclusieve dealerschappen via mail of telefonisch op
, , , , , , , , , , , , , ,
Vorig bericht
Onderneming in hanging baskets en geraniumpiramides
Volgend bericht
Schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in de sector dienstverlening