Softwarebedrijf met eigen ontwikkeld SaaS-product

Aanbod

Te koop aangeboden:  Softwarebedrijf met eigen ontwikkeld SaaS-product, integratie van Sales en Marketing oplossingen

Beschrijving;

De onderneming heeft in afgelopen jaren een eigen softwareprogramma ontwikkeld voor organisaties waarbij de afzonderlijke Sales-, CRM- en Marketing-processen zijn geïntegreerd in één app.

De app is ontwikkeld vanuit de gebruiker, bevat veel mogelijkheden om te configureren en is modulair opgebouwd.

De app kan zowel ‘stand-alone’ als gekoppeld met andere systemen gebruikt worden.

Transactie vorm:

De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor:

Deze onderneming is interessant voor strategische kopers / investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis van deze sector.

Financieel:

Vanuit jaar 2019 heeft een sterke uitrol van het pakket plaats gevonden. Omzet in jaar 2021 meer dan 300k. Businessmodel is gestoeld op abonnementen (fees per gebruiker en devices)

Bijzonderheden:

Het pakket heeft zich middels bij een groot aantal opdrachtgevers bewezen en is klaar voor stevige uitrol in de markt en is eenvoudig te in gebruik te nemen door MKB-bedrijven (met eventueel customised aanpassingen indien gewenst). API’s zijn aanwezig zodat koppelen met andere (ERP-, CRM-, Marketing-)pakketten mogelijk is.

Reden voor verkoop:

De huidige ondernemer heeft het pakket gebracht waar het nu is en ziet dat het succesvol uitrollen hiervan meer vraagt dan de beperkte autonome eigen groei die ondernemer nu kan ontwikkelen. Hij zoekt daarom een partij die de potentie versneld kan realiseren.

Mogelijke koopredenen:

Dit bedrijf is uitermate geschikt voor IT- / softwarebedrijven die momenteel ERP-oplossingen of andersoortige Sales- / marketingprogramma’s op de markt brengen. Dit pakket is een ideale uitbreiding op de door haar aangeboden diensten.

Het is ook interessant voor investeerders (BtB) om hun positie in de IT-dienstverlening uit te breiden of die hierin een entree willen maken om met een stevige basis het groeipotentieel tot volle wasdom te laten komen. De eigenaar heeft het product geheel klaar gemaakt voor grotere uitrol, waar hij de commerciële en organisatorische kracht niet voor heeft.

Voor nadere informatie:

U kunt contact opnemen met  Raimond Takkenberg, 06-2617 4857, takkenberg@overname-experts.nl

, , , , ,
Vorig bericht
Universeel garagebedrijf
Volgend bericht
Totaalinstallateur in Noord Nederland