Toonaangevend(e) reisbureau / touroperator

Aanbod
Omschrijving:

Een toonaangevend reisbureau/touroperator met een specialisatie in het creëren van buitengewone reisbelevenissen voor vakantiegangers en liefhebbers van sterk opkomende  Scandinavische bestemmingen.

Het bedrijf heeft een welverdiende reputatie opgebouwd dankzij hun diepgaande expertise in dit prachtige gebied. Ze bieden op maat gemaakte reisarrangementen (winter en zomer), accommodaties en activiteiten aan voor reizigers die op zoek zijn naar authentieke Scandinavische avonturen.

Met een grenzeloze passie voor het verkennen van de adembenemende natuur en rijke cultuur van Scandinavië, garandeert het bedrijf dat elke reis een onvergetelijke en zorgvuldig samengestelde ervaring wordt. Hun toewijding aan het leveren van topkwaliteit diensten gaat hand in hand met een diepgaand begrip van de wensen van hun klanten, die meer dan gemiddeld te besteden hebben.

Cijfers:

Omzet van circa EUR 10 miljoen. Het bedrijf beschikt over 12,9 FTE aan personeelsleden.

Reden verkoop:

De huidige ondernemer heeft een leeftijd bereikt waarop hij/zij de onderneming wenst te verkopen.

Transactie:

De verkopende partij wil het bedrijf volledig (100%) verkopen, waarbij hij/zij het volledige bedrijf overdraagt aan de nieuwe eigenaar. Het gaat om een aandelentransactie.

Mogelijke kopers:

Partijen die al actief zijn in de reisbranche en hun activiteiten willen uitbreiden naar deze snelgroeiende Scandinavische regio.

Interesse?
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Overname Expert Raimond Takkenberg via mail takkenberg@overname-experts.nl of telefonisch op 06-26 174 857
raimond takkenberg, reisbureau, scandinavie, touroperator
Vorig bericht
Uitzendbureau in Noord Nederland
Volgend bericht
Productiebedrijf in broden