Aanbod

Te koop aangeboden: toonaangevende importeur, distributeur en kennispartner van datacenter- en netwerkproducten in de Benelux

Omschrijving:

De onderneming is gespecialiseerd als totaal-leverancier van een verscheidenheid  aan  hoogwaardige producten en oplossingen voor de realisatie van een betrouwbare infrastructuur voor IT-activiteiten (datacenter of serverruimte).

Bekwame medewerkers combineren advies, engineering, levering en installatie om oplossingen op maat te realiseren voor projecten met een hoge mate van complexiteit.

De onderneming heeft een groot portfolio en distribueert producten van vooraanstaande merken voor cable-managementsystemen, labeling, fiber optics en overige infrastructuur voor datacenters/netwerken. Dit maakt tevens Turn Key-oplossingen voor de doelgroep mogelijk.

De onderneming heeft een breed klantportfolio met daarin toonaangevende  Nederlandse, Belgische en Duitse bedrijven.

De Onderneming opereert thans in twee groeimarkten en maakt de strategische keuze om te focussen op 1 daarvan, derhalve overwegen de eigenaren de divisie ‘datacenter & netwerk’ te verkopen, daar zij van mening zijn dat de activiteiten onder een nieuwe eigenaar beter tot zijn recht kunnen  komen.

De onderneming beschikt over een uitgebreid klantenbestand met daarin een groot aantal multinationals.

Omzet groot deel recurring en deels projectmatig. Onderneming is goed verplaatsbaar.

Kerncijfers:

Omzet prognose jaar 2022: 1,4 mio

Bruto marge : > 35 %

Aantal direct toewijsbare FTE 3,5

Beoogde transactievorm: activa & passiva transactie

Informatie:

U kunt contact opnemen met onze adviseur Raimond Takkenberg, 06-2617 4857, takkenberg@overname-experts.nl

 

 

 

 

 

 

Interesse?
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Overname Expert Toonaangevende importeur, distributeur en kennispartner van datacenter- en netwerkproducten in de Benelux via mail of telefonisch op
, , , , , , , ,
Vorig bericht
Productie- en handelsbedrijf in terrasoverkappingen
Volgend bericht
Detacheringsbureau projectmedewerkers in West-Nederland