VvE-kantoor in West-Nederland

Aanbod
Omschrijving:

Onderneming is een gerenommeerd kantoor dat door de jaren heen een vaste plek gevonden heeft in de markt voor het beheer van VvE’s. De rechtsvorm van dit kantoor is een Vennootschap Onder Firma. De onderneming bestaat al meer dan 10 jaar en kent een sterk netwerk. Er zijn momenteel 130 VvE’s klant groeiend naar verwachting 150 VvE’s per eind 2023. Er bestaat een enorme vraag vanuit de markt; verdere groei is mogelijk. Naar verwachting zal de omzet in 2023 € 340.000 bedragen.

De onderneming is gehuisvest in een huurpand op een bedrijventerrein.  Dit huurpand kan worden overgenomen, maar is geen eis.

Cijfers:
  • Aantal klanten (VvE’s) : circa 130 – 150
  • Aantal personeelsleden: 2,5 fte inclusief eigenaren
  • Rechtsvorm: VOF
  • Omzet 2022: € 300.000
  • Omzet 2023: circa € 340.000
Reden verkoop:

De ondernemers hebben een aantal jaren hard gewerkt om de onderneming op het huidige niveau te krijgen. Zij willen een stap terug doen en een andere weg inslaan in hun werkzame leven. Uiteraard zal de overdracht op een goede manier vormgegeven worden, dus ook indien gewenst met begeleiding van de ondernemer na de overdracht.

Transactie:

Activa & Passiva transactie.

Mogelijke kopers:

Strategische koper (vergroten van het klantenbestand en toegang tot het netwerk) of een MBI-kandidaat.

Interesse?
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Overname Expert Annelies Schuler via mail schuler@overname-experts.nl of telefonisch op 06-20816017
Annelies Schuler, te koop, Vereniging van eigenaren, VvE, VvE-kantoor
Vorig bericht
Bedrijf in internationale business ontwikkeling
Volgend bericht
Groothandel / distributeur in onderdelen en reparaties voor mobiele devices (B2B en B2C)