Aanbod

Te koop aangeboden: Wijnwinkel in Amsterdam-Zuid (binnen ring A10).

Beschrijving:
Ter overname aangeboden een reeds lang bestaande wijnhandel met bijbehorende webshop met een goede naam.  Gelegen in de één van de betere buurten.

Speerpunt van dit bedrijf is een passend advies te geven aan de klant uit de brede selectie van wijnen van voornamelijk de klassieke wijnwereld
Voor elke gelegenheid een passende wijn is de passie van de eigenaar, wat uitstraalt on de hele entourage van de winkelinrichting.

Bijzonderheden:
De verkoop zou op korte termijn kunnen geschieden. Er is een scherpe prijs voor goodwill/inventaris. De handelsvoorraad wordt aangeboden tegen de inkoopprijs.

Omzet:
275.000,- Euro

Winkel en huurpand:
De winkel, gelegen op een toplocatie heeft een oppervlakte van ongeveer 80 vierkante meter met kleine kelder Het pand wordt gehuurd voor € 2.750,- per maand.

Aangeboden belang:
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm:
Activa/passiva transactie.

Prijs:
De vraagprijs wordt nader overeengekomen.

Geschikt voor:
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector die van passie hun beroep willen maken!

Informatie:
U kunt contact opnemen met onze adviseur Raimond Takkenberg, 06-2617 4857, takkenberg@overname-experts.nl

Interesse?
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Overname Expert Wijnwinkel in Amsterdam-Zuid (binnen ring A10) via mail of telefonisch op
, , , , ,
Vorig bericht
Interieurbouwer in Noord-Nederland
Volgend bericht
Onderneming in innovatieve verpakkingsconcepten