Aanbod

Te koop aangeboden: Winkel in verkoop en reparatie van smartphones en laptops.

 De onderneming:

Deze winkel is gelegen op een mooie zichtlocatie in het centrum van een middelgrote plaats tussen Arnhem en Deventer.

Het bedrijf is gespecialiseerd in reparatie van smartphones, laptops, tablets en pc en gecombineerd met verkoop van refurbished smartphones en laptops, zowel B2C als B2B.

Het bedrijf bestaat al 15 jaar en heeft vaste en terugkerende consumenten en bedrijven, maar ook aanloop. De winkel staat bekend om de goede service en wordt op kiyo gewaardeerd met een 9,3. Het bedrijf heeft de kwaliteit om servicewerkzaamheden voor een grote landelijke verzekeraar uit te voeren en dit vormt een belangrijke bijdrage aan het resultaat. Er zijn zowel in de winkel als online goede mogelijkheden om de producten en dienstverlening uit te breiden.

Transactie:

Het betreft een B.V. en de ondernemer wenst om persoonlijke reden afstand te doen van deze onderneming. Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector. De ondernemer is graag bereid om de nieuwe eigenaar nog te ondersteunen na de overname.

Vraagprijs € 280.000

 Kerngegevens:

 Omzet: €900.000 en Ebitda: €70.000

Er zijn 3 medewerkers, allen uitstekende vakmensen

Klanten: B2C en B2B en reparaties voor een landelijke verzekeraar.

 Procedure:

Er is een informatiememorandum opgesteld voor serieuze gegadigden.

Neem bij interesse contact op met Wout Broer, broer@overname-experts.nl, 06-54354850

Interesse?
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Overname Expert Winkel in verkoop en reparatie van smartphones en laptops via mail of telefonisch op
, , , , , , , ,
Vorig bericht
Sales-callcenter (in onderhandeling)
Volgend bericht
High Tech Metal